Η εταιρία μας "Αναστάσιος Σμυρλόγλου & Σια Ε.Ε." έχει ως ένα και μοναδικό σκοπό, τη χειροποίητη παραγωγή μοσχοθυμιαμάτων, φιλικών προς το περιβάλλον, από αγνά, παραδοσιακά υλικά καθώς και την εμπορία γομμών - ρητινών απ' όλο τον κόσμο, καρβουνιδίων αρίστης ποιότητας και λοιπών εκκλησιαστικών προϊόντων.

  Ως εταιρία πουλάμε χονδρική μοσχοθυμιάματα σε διάφορες συσκευασίες του 30γρ., 50γρ., ή του 1Kgr. καθώς και πολλά άλλα εκκλησιαστικά προϊόντα σύμφωνα με τον κατάλογο των προϊόντων μας. Όσον αφορά τα αρωματικά μοσχοθυμιάματα, έχουμε τη δυνατότητα να παρασκευάσουμε και να διανείμουμε ετησίως ποσότητες άνω των 300 τόνων.

 Κατανοώντας πλήρως τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και οικογενειακές δυσκολίες της εποχής που διανύουμε, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε όσο το δυνατόν πιο οικονομικές και προσιτές τιμές γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι δε θα πρέπει ΚΑΝΕΙΣ να στερηθεί τη δυνατότητα να λατρέψει τον Κύριο αποδίδοντάς Του τις δέουσες τιμές.

  Απευθυνόμαστε σε όλους τους ναούς, εκκλησίες, μοναστήρια και καταστήματα εκκλησιαστικών ειδών που επιθυμούν να μας τιμήσουν με τη συνεργασία τους.

 

  Θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να γίνεις και ΕΣΥ ένας από τους συνεργάτες μας!!!

 

 

Επικοινωνία

Social Media

Εταιρική παρουσίαση

Θεοσυνέργεια All rights reserved Ι DESIGN G.V.